- dine personlige ønsker

Det er en god ide at nedskrive sine personlige ønsker om begravelse eller bisættelse, så de pårørende ikke kommer i tvivl.

Min sidste vilje er både navnet på et skema, hvor man orienterer sine pårørende om sine sidste ønsker – og det er samtidig navnet på den tilhørende pjece med saglig vejledning. Min sidste vilje udfyldes i to eksemplarer.

Det ene eksemplar kan for eksempel lægges sammen med personlige papirer, og kopien kan afleveres til et familiemedlem eller til din bedemand.

De kan rekvirere pjecen "Min Sidste Vilje" her.​​

Planlæg din begravelse med min sidste vilje

Hos os kan du planlægge din egen begravelse. Med vores service ”min sidste vilje”, giver vi dig muligheden for at planlægge din egen begravelse. Det er et tilbud, som flere og flere vælger at anvende, og vi ved af erfaring, at det ofte bliver en bedre begravelse på denne måde.​

Det helt særlige ved at gøre det på denne måde er, at du tager en byrde fra din families skuldre og samtidig kan sende dem et sidste budskab. 

Hos os er fortrolighed en selvfølge, og vi behandler alle opgaver med stor respekt. Dermed kan vi være den sparringspartner, der hjælper til, at din begravelse bliver, som du ønsker det.

Hvad din sidste vilje er, er helt op til dig. Vi har begravelsesforretning i både Aabenraa, Rødekro og Løgumkloster ved Tønder, og hjælper dig med at få opfyldt din sidste vilje, uanset hvor i Sønderjylland du er bosat.

Tilkendegiv din sidste vilje her

Vi er din fortrolige samarbejdspartner og kan hjælpe dig med alle dele af det juridiske og praktiske, der skal ordnes i forbindelse med en bisættelse. Vi er til for dig og er der, når du har brug for os!

Kontakt os og hør mere om min sidste vilje på telefon 74 66 13 66 (Rødekro), 74 74 54 74 (Løgumkloster) eller 74 62 90 05 (Aabenraa).​ Du kan også udfylde "Min Sidste Vilje" herunder - det er dejlig nemt.

Gå til online formular

Gå til papir formular