Bisættelse i trygge og sikre hænder

Vi mener, at vores fornemmeste opgave som bedemand og begravelsesforretning er, at du som pårørende får ro til at sige et sidste farvel. 

Når vi står for bisættelsen, er det vigtigt for os, at du føler dig tryg og i sikre hænder, så du kan koncentrere dig om dine nærmeste og bearbejdningen af din sorg. Vi er til for dig, og er der, når du har brug for os.

Vi håndterer det praktiske

Et dødsfald kan være uoverskueligt, og der er mange ting og opgaver, du skal tage stilling til. Ved bisættelse tilbyder vi at stå for de praktiske opgaver, der skal håndteres, når du mister en nær ven eller et familiemedlem.

Se mere om jordfæstelse her

Som faguddannede bedemænd holder vi os ajourført med både offentlige myndigheder og juridiske forhold. Det gør, at vi kan træde ind og hjælpe, råde og vejlede, så du får den rette afsked.​

Hvad koster en bisættelse?

En bisættelse koster nogenlunde det samme som en begravelse, mellem 17.000 og 23.000 kroner.  Der er også mulighed for begravelseshjælp fra kommunen og Sygesikring Danmark.

Bisættelse i Aabenraa, Rødekro og Løgumkloster omegn

Vi hjælper dig gerne i forbindelse med bisættelse. Vi har afdelinger i Aabenraa, Rødekro og Løgumkloster ved Tønder, hvor vi står klar til at hjælpe. 

Kontakt os på enten telefon 74 66 13 66 (Rødekro), 74 74 54 74 (Løgumkloster) eller 74 62 90 05 (Aabenraa) og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med bisættelse.​

Vi kan bl.a. hjælpe med følgende opgaver:

  • Anmeldelse til begravelsesmyndighed
  • Afhentning og fremskaffelse af vigtige attester
  • Transport med rustvogn
  • Stå for aftale med kirkegård/kapel/urnegravsted
  • Assistere med udformning af dødsannonce/takkeannonce
  • Levering af kiste, urne, ligklæder, kistedekoration og blomster
  • Bestille kor, solist og trykte sange til bisættelsen.​